8/5/10

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ)Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (μαρξιστικό-λενινιστικό)
Εμμ. Μπενάκη 43, Αθήνα
Τηλ. 210-3303639, Fax 210-3815597
www.kkeml.gr e-mail: cpgml@otenet.gr


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Να οργανωθούμε! Να ανατρέψουμε τα βάρβαρα μέτρα! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Το ποτάμι της λαϊκής οργής που πλημμύρισε τους δρόμους και τις πλατείες της χώρας την Τετάρτη 5 του Μάη απέδειξε την πρωτόγνωρη μαζική αγανάκτηση και την αποφασιστικότητα των εργαζομένων να παλέψουν για την ανατροπή των μέτρων και το διώξιμο των εγκληματιών του ΔΝΤ και της ΕΕ που, μαζί με το ντόπιο κεφάλαιο, θέλουν να εξοντώσουν την κοινωνική πλειοψηφία και το μέλλον της χώρας και των ανθρώπων της.

Οι πολύμηνες, συντονισμένες προσπάθειες των αστικών επιτελείων να αποσπάσουν τη λαϊκή συναίνεση στον κοινωνικό και εργασιακό εφιάλτη που επιβάλλουν οι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί πήραν απάντηση αντίστασης και αγώνα.

Και αντίστοιχη απάντηση πρέπει να πάρει η ψήφιση των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων. Γιατί όχι μόνο ισοπεδώνει δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών, αλλά γιατί ανοίγει το δρόμο και για άλλα, ακόμη πιο αντιλαϊκά μέτρα. Ο παλλαϊκός ξεσηκωμός, η οργάνωση και κλιμάκωση του αγώνα για την ανατροπή των μέτρων αυτών και την αποτροπή όσων ακόμη είναι σε εξέλιξη αποτελεί καθήκον το οποίο πρώτες απ’ όλους οφείλουν να υπηρετήσουν οι δυνάμεις της Αριστεράς.

Μπροστά σε αυτά τα νέα δεδομένα, η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ(μ-λ) διοργανώνει

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ
την ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΗ, στις 7:00 το απόγευμα,
στο Κτίριο Γκίνη του Πολυτεχνείου
στην οδό Πατησίων.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Στους μεταγενέστερους - Μπ. ΜΠΡΕΧΤ