3/6/10

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 7:00 Μ.Μ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

Πριν καν όλοι μας ξεπεράσουμε το σοκ από την πρωτοφανή δολοφονική επίθεση πειρατείας των εγκληματικών Ισραηλινών Ειδικών Δυνάμεων (που βρέθηκε εφημερίδα, η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, για να διαφημίσει την επιτυχημένη δράση της σε πάμπολλες παρόμοιες περιπτώσεις), ήρθαν οι εικόνες από τον άγριο μαζικό ξυλοδαρμό αγωνιστών από πλήθος ισραηλινών κατασταλτικών δυνάμεων και «αγανακτισμένους πολίτες». Σύντομα προστέθηκαν οι δηλώσεις αγωνιστών που κατήγγειλαν τους βασανισμούς που υπέστησαν, την χρήση όπλων ηλεκτροσόκ από τους Ισραηλινούς Ανθρωποφύλακες, την απομόνωση και τον εγκλεισμό τους σε Λευκά Κελιά.
Αυτές είναι οι μέθοδοι εξάλλου που χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί το κράτος Κατακτητής της Μέσης Ανατολής, καθημερινά εναντίον των δεκάδων χιλιάδων φυλακισμένων Παλαιστινίων. Μέθοδοι ενός Κράτους Τρομοκράτη που χαρακτηρίζει τους αγωνιστές της ειρήνης «Αλήτες», πυροβολεί άοπλους, σκοτώνει συστηματικά παιδιά.
Αυτό λοιπόν το κράτος που με τη βία των όπλων και το δόγμα της Μηδενικής Ανοχής, υπερασπίζει την Κατοχή της Παλαιστίνης και επιβάλλει τη διαιώνιση της επικυριαρχίας του στη Μέση Ανατολή, προβάλλει την Στρατηγική της Έντασης κάθε φορά που σε διεθνές επίπεδο διαμορφώνεται κλίμα καταδίκης των επαίσχυντων επεκτατισμών, των βάναυσων αποκλεισμών, της κατοχικής καθημερινότητας και επιδιώκονται ειρηνευτικές συνομιλίες.
Δεν είναι τυχαίο ότι την επόμενη κιόλας μέρα από την πειρατεία, τη δολοφονική του μανία αντιμετώπισαν Παλαιστίνιοι αγωνιστές, ενώ τους ουρανούς του Λιβάνου διαπέρασαν τα ισραηλινά βομβαρδιστικά και στις ακτές του Ιράν πλέουν (3) υποβρύχια. Είναι «γνωστός ο ένοχος είναι γνωστή η αιτία» της δυστυχίας της διαρκής αναμόχλευσης των παθών, της δυστυχίας των Παλαιστινίων και της Αστάθειας στην περιοχή: ΙΣΡΑΗΛ.

Ταυτόχρονα, με το συντριπτικό αυτό φονικό χτύπημα το Ισραήλ θέλησε να κλείσει τους λογαριασμούς του με το Διεθνές Κίνημα Αλληλεγγύης. Ενώ ακόμα δύο πλοία γεμάτα αγωνιστές είναι καθοδόν για τη Γάζα.
Και τα κάνει όλα αυτά το Ισραήλ γιατί έχει την στήριξη των ΗΠΑ-Ε.Ε, ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει τις χλιαρές αντιδράσεις του ΟΗΕ μετά από κάθε έγκλημα που θα διαπράξει. Γνωρίζει ότι έχει την ανοχή των αραβικών αντιδραστικών καθεστώτων στην περιοχή που συνδιαλέγονται με ΗΠΑ-Ισραήλ. Έχει την συνεργασία της Αιγύπτου που επιμηκύνει το τσιμεντένιο ισραηλινό τείχος κάτω από τα σύνορα Γάζας-Αιγύπτου κατασκευάζοντας ένα αντίστοιχων διαστάσεων σιδερένιο υπόγειο φράγμα.
Έχει την στήριξη της ελληνικής και κυπριακής κυβέρνησης, οι οποίες στο όνομα των κρατικών συμφερόντων, των οικονομικών συμφωνιών και της προσδοκίας στρατηγικής συμμαχίας με το Ισραήλ έναντι της Τουρκίας, στράφηκαν με κάθε μέσο εναντίον της Διεθνούς Αποστολής. Παράλληλα, η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η αριστερή κυβέρνηση της Κύπρου έστρεψαν τις αστυνομικές δυνάμεις τους εναντίον των ειρηνικών αγωνιστών που διαδήλωναν έξω από τις πρεσβείες του Ισραήλ, εφάρμοσαν με ιδιαίτερη σκληρότητα το Δόγμα της Μηδενικής Ανοχής του Χρυσοχοϊδη και τσάκισαν, μάτωσαν, τραυμάτισαν σοβαρά.
ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ
ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ
Είναι όλοι αυτοί που θεωρούν τα εργατικά και αντιπολεμικά κινήματα «Ασύμμετρη Απειλή» για τη διαιώνιση της κυριαρχίας τους, «Έκτακτη Απειλή» για τον Εργασιακό Μεσαίωνα που επιβάλλουν τα αστικά κόμματα εξουσίας, το ΔΝΤ και η Ε.Ε, ο κόσμος του πλούτου και τα ελεγχόμενα από εμπόρους όπλων-εφοπλιστές και διαπλεκόμενος κατασκευαστές, ΜΜΕ. Βλέπεις η δική μας υπεραξία μετατρέπεται σε πολεμικούς εξοπλισμούς, ισχυρούς στρατούς, δίνει την απαραίτητη δύναμη για τα καλύτερο πλασάρισμα των Ελλήνων αστών στο μοίρασμα του παγκόσμιου πλούτου, για τη διεκδίκηση ρόλου περιφερειακής ιμπεριαλιστικής δύναμης.
Για αυτό η Ελλάδα των αστών συμμετέχει ενεργά στους πολέμους και στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, λαμβάνει ενεργά μέρος στην επιβολή της Νέας Καπιταλιστικής Ιμπεριαλιστικής Τάξης Πραγμάτων.
Για αυτό ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΜΜΕ-εργοδότες είναι ΕΧΘΡΟΙ των κινημάτων ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ!
Εμείς καλούμε τους αγωνιστές να στρέψουν την πλάτη στην προπαγάνδα των πρακτόρων, στα παπαγαλάκια των πρεσβειών, στους ΜΑΖΗΔΕΣ και στους ΠΑΠΑΧΕΛΑΔΕΣ που κατοικοεδρεύουν στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Σε όλους αυτούς που με αναλύσεις αντιδραστικών Δεξαμενών Σκέψης, άμεσα συνδεδεμένες με τα αστικά επιτελεία και τις μυστικές υπηρεσίες, επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν με τις μισές αλήθειες τους για τους ενδοιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και τις γεωστρατηγικές ανακατατάξεις, τυφλώνοντας μας εθνικιστικά, εξισώνοντας Θύτη και θύμα, επιχειρώντας με τις θεωρίες «περί Προβοκάτσια των Τούρκων» να καμουφλάρουν το ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΓΕΓΟΝΟΣ:
ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ !
Οι αγώνες μας δεν οριοθετούνται, δεν εγκλωβίζονται στα γεωστρατηγικά κρατικά συμφέροντα. Ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα ότι πριν ο Οτσαλάν παραδοθεί από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην Τουρκία, η τελευταία, μαζί με το Ισραήλ είχε απειλήσει με πόλεμο την Συρία, απαιτώντας το διωγμό του και το κλείσιμο των κουρδικών βάσεων. Ο Πάγκαλος τότε, όπως και σήμερα λοιδορούσε τους αγωνιστές-αλληλέγγυους του Κουρδικού αγώνα!
Τώρα ο Ερντογάν παρουσιάζεται υπερασπιστής των Παλαιστινίων, των μουσουλμάνων και του Ιράν. Ποιος όμως ξεχνά το καθεστώς ΑΠΑΡΧΑΙΝΤ που το Τουρκικό κράτος έχει επιβάλλει στους Κούρδους; Ποιος ξεχνά τις συνεχείς εισβολές στο βόρειο Ιράκ, την Κατοχή και τον Εποικισμό της Κύπρου;
Μιας όμως Κύπρου ορμητήριο ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, που διεκδικεί ακόμη πιο ενεργό πολεμικό ρόλο!
  • Στόχος του Αντιπολεμικού Κινήματος είναι η Άρση του Αποκλεισμού της Γάζας.
  • Η κατάργηση του Παλαιστινιακού Απαρτχάιντ στη Γάζα και σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
  • Να πέσουν τα Τείχη του Αίσχους και να γκρεμιστεί το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης.
  • Η απελευθέρωση της Παλαιστίνης και η δικαίωση του Αγώνα των Παλαιστινίων.
Αυτοί εξάλλου είναι και οι στόχοι του άλλου Ισραήλ των κινημάτων, της Αριστεράς, των φαντάρων της ΓΕΣ ΒΟΥΛ που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΑ.
Καλούμε σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ ενάντια στην κατοχή της Παλαιστίνης, Αφγανιστάν, Ιράκ, Βαλκανίων.
Πρέπει τώρα να ΑΠΟΜΩΝΟΣΟΥΜΕ το κράτος Τρομοκράτη του Ισραήλ και να συμβάλλουμε στην ήττα του Πολέμου της Τρομοκράτησης των λαών που διεξάγουν ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ-ΟΗΕ-Εθνικές Κυβερνήσεις.
Να πάρουμε τώρα διεθνείς πρωτοβουλίες για νέες αποστολές χιλιάδων αγωνιστών στη Γάζα, που θα οργανώσουν οι συλλογικότητες του εργατικού και αντιπολεμικού κινήματος, με αποκλειστικό στόχο την Άρση του Αποκλεισμού και τον τερματισμό της Κατοχής.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 DIKTIOSPARTAKOS.BLOGSPOT.COM

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Στους μεταγενέστερους - Μπ. ΜΠΡΕΧΤ