16/11/13

ΝΑΡ | Πολυτεχνείο: μαζικές εκδηλώσεις, όλοι στις πορείες την Κυριακή 17 Νοέμβρη

 

Όλοι στην πορεία του Πολυτεχνείου. Προσυγκέντρωση ΝΑΡ, νΚΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Κυριακή 17 Νοέμβρη, ώρα 2.00 μ.μ. Πλατεία Κλαυθμώνος


Δείτε εδώ φωτογραφίες από την εκδήλωση και το χώρο του Πολυτεχνείου

Χιλιάδες νέοι, εργαζόμενοι, σωματεία, σύλλογοι, μαθητές και κόσμος περνάει από το Πολυτεχνείο τιμώντας τα 40 χρόνια από την εξέγερση που σφράγισε το κίνημα, την αριστερά και τις εξελίξεις στη χώρα μας. Πολλές οι εκδηλώσεις στο χώρο του Πολυτεχνείου, τα αφιερώματα, οι προβολές και οι εκθέσεις φωτογραφίας φοιτητικών Συλλόγων, σχημάτων και φορέων.

Το ΝΑΡ και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση πραγματοποιούν μαζική εξόρμηση στο χώρο του Πολυτεχνείου με την προκήρυξη για τα 40 χρόνια της εξέγερσης, αλλά και με τα υλικά για το 3ο Συνέδριο του ΝΑΡ που θα ξεκινήσει σε 2 εβδομάδες, καθώς και με κουπόνια οικονομικής εξόρμησης που έχει ξεκινήσει από την αρχή του μήνα.

Πολύ μαζική ήταν η εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τα 40 χρόνια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο αμφιθέατρο Γκίνη, μέσα στο Ε.Μ.Π. Ο Γ. Φελέκης, ο Χ. Μπίστης, ο Τ. Κατιντσάρος και ο Λ. Μπόλαρης άνοιξαν τη συζήτηση, μιλώντας για τις μέρες εκείνες του Νοέμβρη του 1973, τις πολιτικές γραμμές, το κίνημα και την εξέλιξή του, αλλά και τα καθήκοντα της επαναστατικής Αριστεράς σήμερα, στον αγώνα που συνεχίζεται, για τους ανεκπλήρωτους στόχους της εξέγερσης.

Το Σάββατο 16/11 στις 6.00 μ.μ. στο Πολυτεχνείο (ΜΑΧ) οι σύλλογοι προσωπικού ΕΚΠΑ και ΕΜΠ μαζί με φοιτητικούς συλλόγους οργανώνουν εργατική εκδήλωση για το Πολυτεχνείο.

Το ΝΑΡ και η ν.Κ.Α. καλούν τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία, όλο το λαό, να διαδηλώσει μαζικά και μαχητικά την Κυριακή 17 Νοέμβρη, τιμώντας τα 40 χρόνια της εξέγερσης, και κυρίως, δίνοντας μια μαζική λαϊκή απάντηση στην αντιλαϊκή συγκυβέρνηση, τα μέτρα, την ΕΕ και το ΔΝΤ, το κεφάλαιο. Στέλνωντας μήνυμα αγώνα, μήνυμα ότι οι εξεγέρσεις της εποχής μας, η αντεπίθεση του λαού είναι ζωντανή. Μετατρέποντας την μεγάλη πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία σε διαδήλωση αντικυνερνητικού αγώνα, πορεία ενάντια στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό, τις τρόικες και τον ιμπεριαλισμό. Όλοι στους δρόμους, σε όλες τις πόλεις!

- Δείτε εδώ Video με την ομιλία του Τάσου Κατιντσάρου στην εκδήλωση στο Πολυτεχνείο

- Δείτε εδώ Video με την ομιλία του Λ. Μπόλαρη στην εκδήλωση του Πολυτεχνείου

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Στους μεταγενέστερους - Μπ. ΜΠΡΕΧΤ