2/7/14

Όλοι στη συγκέντρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια, Πέμπτη 3/7

 
 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στη συγκέντρωση που οργανώνει το Συντονιστικό κατοίκων Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας την Πέμπτη 3/7, 7μμ στην πλατεία Πατριάρχου της . Ν. Φιλαδέλφειας.
 
Η άθλια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ παραδίδει το άλσος στις κερδοσκοπικές ορέξεις του Μελισσανίδη και επιδιώκει να  παραδώσει όλη την κοινωνική και πολιτική ζωή της πόλης στην τρομοκρατία των μπράβων του. Το ζήτημα έχει πλέον υπερβεί την συζήτηση για το γήπεδο και αναδεικνύεται, το ζήτημα της παράδοσης - κατάργησης των ελεύθερων χώρων προς χάριν των επιχειρηματικών συμφερόντων σε όλη την Αττική και ένα πελώριο ζήτημα της δημοκρατίαςπαρακρατικών και φασιστικών πρακτικών από τους μπράβους του εφοπλιστή Μελισσανίδη, με την ανοχή και τις πλάτες της αστυνομίας και της κυβέρνησης.
 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους και την νεολαία, συνολικά τον λαό της Ν. Φιλαδέλφειας να απαντήσουν δυναμικά στην επιχείρηση τρομοκράτησης κάθε αντίστασης, κάθε διαφορετικής φωνής. Οι "πρόεδροι" και οι παράγοντες των μεγάλων ΠΑΕ έχουν θεό και επιδίωξή τους  το χρήμα. Δεν θα χρησιμοποιούν τον κόσμο σαν ασπίδα για τα σκοτεινά τους συμφέροντα.
 
Καλεί τις δυνάμεις της αριστεράς να πάρουν έμπρακτα θέση στην μάχη. . Να στηρίξουν τον αγώνα των κατοίκων της Φιλαδέλφειας να σώσουν το άλσος και την δημοκρατία στην πόλη τους.
 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ
 
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
 

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Στους μεταγενέστερους - Μπ. ΜΠΡΕΧΤ