19/9/13

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ | Κάλεσμα σε μεγάλη μαθητική συνέλευση σχολείων Αθήνα

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΡΕΦΕΙ
neanikh_floga     Τετάρτη 18/9 ξημερώματα. Ο Παύλος Φύσσας, γνωστός ως KillahP βρίσκεται δολοφονημένος στο πεζοδρόμιο της οδού Τσαλδάρη, στο Κερατσίνι. Γνωστός αντιφασίστας χιπ χοπας, έχει τιμήσει πολλές κοινωνικές μάχες με το δικό του τρόπο, το ρυθμό και τα τραγούδια του. Η δράση και οι στίχοι του από ότι φαίνεται ενόχλησαν το σύστημα και τους μπράβους του, τους χρυσαυγίτες. Δείχνουν κάθε μέρα που περνάει ότι φοβούνται. Φοβούνται τη νεολαία που σηκώνει κεφάλι σε σχολεία και σχολές. Φοβούνται τους εργαζόμενους και τους καταπιεσμένους που δεν ανέχονται άλλο να βλέπουν τις ζωές και τα σπίτια τους να διαλύονται.
    Οι φασίστες όσο και αν περηφανεύονται πως είναι «αντισυστημικοί», φαίνεται πως λένε ψέματα. Είναι λαϊκιστές και ξεφτίλες, ντροπή της ιστορίας του λαού αυτού του τόπου, που έχει χάσει το αίμα του πολλές φορές στο παρελθόν πολεμώντας χούντες και ναζί. Ο ρόλος τους είναι να πολεμάνε αυτούς που αγωνίζονται, τους απεργούς και τους αριστερούς. Να τρομοκρατούν όποιον αντιστέκεται και δε γουστάρει να μένει αδιάφορος απέναντι στα μνημόνια και την πολιτική που ακολουθούν οι μισητές κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του κεφαλαίου.
    Είναι η ώρα να τελειώνουμε με όλους! Δε μιλάμε για μία ευκαιρία που έχει ο λαός να αποτινάξει το μνημονιακό ζυγό. Αυτοί που μας κυβερνούν έχουν πλέον χάσει τον έλεγχο. Εξαπολύουν επιθέσεις με κάθε πιθανό τρόπο, είτε σαν κράτος με την αστυνομία που χτυπάει ανελέητα, είτε με τη βοήθεια του παρακράτους, τη Χρυσή Αυγή και τις λοιπές νεοναζιστικές συμμορίες. Γνωρίζουν πως οι μέρες τους είναι μετρημένες. Όλα τα σχολεία είναι κλειστά με απεργίες και καταλήψεις και θα συνεχίσουν να είναι δυναμικά. Πανεπιστήμια και ΤΕΙ κλείνουν το ένα μετά το άλλο από διοικητικούς υπαλλήλους και φοιτητές. Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα προγραμματίζουν απεργίες και δίνουν κάθε μέρα μάχη με τα αφεντικά τους για ζωή και εργασία με αξιοπρέπεια. Η εργοδοτική τρομοκρατία και οι απολύσεις δεν είναι αρκετά πλέον για να κρατήσουν την οργή και την αγανάκτηση στους χώρους δουλειάς.
    Ο παρατεταμένος λαϊκός ξεσηκωμός παντού είναι τώρα όχι μόνο απαραίτητος, αλλά και δυνατός! Ο κοινωνικός πόλεμος είναι στην πιο κρίσιμη φάση των τελευταίων και όλα δείχνουν πως πρέπει άμεσα να δοθεί τέλος. Η επίθεση στην καθημερινότητά μας γίνεται κάθε μέρα και πιο επικίνδυνη. Η βαρβαρότητα του συστήματος πρέπει να τσακιστεί και να ξημερώσουν άλλες μέρες για μας. Είναι χρέος όλων των μαθητών να οργανώσουν τη δράση στα σχολειά τους. Να κάνουν Γενικές Συνελεύσεις παντού. Να συζητήσουν και να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις. Να προσπαθήσουν να συντονιστούν όλοι μαζί και να χτυπήσουν όλοι μαζί τον εχθρό. Οι φασίστες να πεταχτούν από τα σχολεία μαζί με τα νομοσχέδια που περνάει το υπουργείο παιδείας και να επικρατήσει η δημοκρατία του αγώνα. Η κουλτούρα του κανιβαλισμού και της ρατσιστικής βίας να πάρει πόδια και στη θέση της να έρθει η αλληλεγγύη και η συντροφικότητα.
athina_liosia
    Φωνάζουμε δυνατά, προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν πρόκειται να τρομοκρατηθούμε, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Θα εξεγερθούμε και θα συντρίψουμε στο διάβα μας κυβερνήσεις, επιχειρηματικούς ομίλους και νεοναζί. Η μαθητική νεολαία θα αποτελέσει για το κράτος ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Θα τρέχουν και δε θα φτάνουν. Η πυγμή και η αποφασιστικότητά μας ξεπερνάει τα όρια, που αυτοί μπορούν να φανταστούν. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, εκτός από ένα μαύρο και θλιβερό μέλλον, μια ζωή με ανεργία και μιζέρια. Έχουμε να κερδίσουμε άπειρα. Μια ζωή αισιόδοξη φτιαγμένη στα δικά μας πρότυπα. Ένα κόσμο που μόνο εμείς μπορούμε να φτιάξουμε, γιατί μόνο εμείς έχουμε τη δυνατότητα και το δικαίωμα ακόμη να ονειρευόμαστε. Οι κλέφτες, οι ψεύτες και οι θρασύδειλοι που αποφάσισαν να καταστρέψουν τις ζωές μας δε βλέπουν όνειρα, δεν έχουν τσίπα. Βλέπουν μόνο πράσινα και μπλε χαρτονομίσματα, συμφέροντα και συμφωνίες. Δε μας ενδιαφέρει καθόλου αν πιστέψουνε αυτά που τώρα λέμε.
    Θα συνεχίσουμε μέχρι τη νίκη και δε θα ξεχάσουμε ποτέ τον Παύλο, όπως δεν ξεχάσαμε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Γιατί για μία ακόμη φορά φάγανε έναν από εμάς. Θα μπορούσε να ήταν ο καθένας μας.
-Πανεκπαιδευτικός- πανεργατικός ξεσηκωμός από σήμερα μέχρι την τελική νίκη
-Ανατροπή της χούντας κυβέρνησης- ΕΕ- ΔΝΤ
-Τσάκισμα των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής και των αντιλήψεων τους
Εμείς όμως θα τους διώξουμε ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!
Όλοι οι μαθητές συντονίζουμε την δράση μας το Σάββατο 5μμ στο 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου, πίσω από το μετρό Αγ. Αντωνίου
  
Τηλ. Επικοινωνίας:6985824778

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Στους μεταγενέστερους - Μπ. ΜΠΡΕΧΤ