7/11/13

Α.Π. ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ | Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

mmeΌπως κάθε ολοκληρωτισμός που σέβεται τον εαυτό του, το καθεστώς οικονομικής δικτατορίας και κρατικού αυταρχισμού που έχουν εγκαθιδρύσει το Κράτος και το Κεφάλαιο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έδρασε στην αγαπημένη του ώρα, αυτή των βρικολάκων.

Στις 4 το πρωί, επτά διμοιρίες των ΜΑΤ εισέβαλαν στον χώρο της ελεύθερης ΕΡΤ, προσήγαγαν τους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστές που βρίσκονταν εκεί, επιτέθηκαν χτυπώντας με ασπίδες στο κεφάλι και ψεκάζοντας με χημικά τους αλληλέγγυους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Ραδιομέγαρο και κλείδωσαν την πύλη του με χειροπέδες.

Ετσι, οι νεώτεροι είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε και από τη μεριά μας μια κρατική επιχείρηση αποκατάστασης της τάξης μέσα στα ξημερώματα, και όλοι μαζί να επιβεβαιώσουμε ότι ζούμε στον πολιτισμό της χειροπέδης. Όλα αυτά, λίγες ώρες μόνο μετά την κρατική προσπάθεια να προσφερθεί η διαχείριση των ψηφιακών συχνοτήτων στο τραστ του χρεωκοπημένου τηλεοπτικού Κεφαλαίου.

Η άμεση αντίδραση των εργαζομένων της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα, η λειτουργία όλων των σταθμών της Περιφέρειας και η περιφρούρησή τους καταδεικνύει τη μεγάλη επιτυχία που είχε ο πεντάμηνος αγώνας που έχει προηγηθεί. Ο κόσμος του αγώνα έχει διαπαιδαγωγηθεί, ασκηθεί και σκληραγωγηθεί στην αυτό-οργάνωση, την άμεση δράση και την αλληλεγγύη.  Αυτή την αλληλεγγύη πρέπει να την πολλαπλασιάσουμε, κάνοντας την υπόθεση όλων των συνδικαλιστικών δομών στα ΜΜΕ και του εργατικού κινήματος συνολικά.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ πρέπει να νικήσουν και αν νικήσουν θα νικήσει μαζί τους και η κοινωνία.

Σήμερα, όπως και στις 11 Ιούνη, συγκρούεται ο κόσμος της εργασίας, της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας με τον κόσμο της εκμετάλλευσης, της υποταγής και της ρουφιανιάς. Καλούμε τις συνδικαλιστικές ενώσεις των ΜΜΕ να σταθούν για μία φορά στο ύψος των περιστάσεων, να σταματήσουν την παραγωγή στο χώρο του Τύπου και να προχωρήσουν σε περιφρουρημένη Γενική Απεργία, εκκαθαρίζοντας τις τάξεις τους από τους απεργοσπάστες, ξεκινώντας από το απεργοσπαστικό μέσο «ΔΤ». Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας! Στις 4 το απόγευμα, θα είμαστε όλοι στην ΕΡΤ!

-ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

-ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΩΝ – «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ «ΔΤ» ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

-ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

-ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ 4 μμ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΘΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ


ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Στους μεταγενέστερους - Μπ. ΜΠΡΕΧΤ