13/11/13

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Απεργιακή Επιτροπή ΕΜΠ απευθύνει προς όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ οργανωμένης συμμετοχής στις εκδηλώσεις για τα 40χρονα της εξέγερσης του Νοέμβρη '73.

Θεωρούμε ότι το περιεχόμενο και τα αιτήματα του Νοέμβρη είναι και σήμερα επίκαιρα όσο ποτέ. Είναι ανάγκη αυτά να συνδεθούν με τους αγώνες του σήμερα, με την πάλη του λαού και της νεολαίας για την ανατροπή αυτής της πολιτικής που τσακίζει τα δικαιώματα μας.

Η ευθύνη για αυτό πέφτει πρώτα και κύρια στο οργανωμένο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, στο οργανωμένο λαϊκό κίνημα και τους φορείς του. Όπως τότε η παρουσία τους ήταν καθοριστική για το παλλαϊκό, αντιδικτατορικό, αντιϊμπεριαλιστικό χαρακτήρα της εξέγερσης, έτσι και σήμερα είναι απαραίτητη για την περιφρούρηση του εορτασμού απέναντι στην ενορχηστρωμένη προσπάθεια των μηχανισμών της άρχουσας τάξης, είτε για τη μετατροπή του σε ανώδυνο επετειακό μνημόσυνο, είτε για ανοιχτό χτύπημα και κατάργησή του, αξιοποιώντας και τις γνωστές-άγνωστες προβοκατόρικες ενέργειες και την αντιδραστική, ανιστόρητη θεωρία των "δύο άκρων".
 
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΟΥ 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!   


Ζωγράφου 12-11-2013
Απεργιακή Επιτροπή ΕΜΠ

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Στους μεταγενέστερους - Μπ. ΜΠΡΕΧΤ