14/5/09

Για το συνάδελφο Δημήτρη Πουλόπουλο

Συνεχίζεται την Παρασκευή 15/5 το Εφετείο για το συνάδελφο Δημήτρη Πουλόπουλο (συνδικαλιστή από το Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου Αττικής), που καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 10 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή, για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μηνύθηκε από τη διεύθυνση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ "Ευρωπαϊκή Πορεία" στα Άνω Πετράλωνα επειδή συμπαραστάθηκε, μαζί με εργαζόμενους από διάφορους κλάδους, σε καθηγητή που απολύθηκε από το συγκεκριμένο ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ.
Η προκήρυξη της Αυτόνομης Εργατικής Πρωτοβουλίας που μοίραζε και η οποία κατήγγειλε την απόλυση, ήταν το πειστήριο του εγκλήματος (της συκοφαντικής δυσφήμισης).

Το Εφετείο έχει ήδη συνεδριάσει δύο φορές με εξέταση μαρτύρων κατηγορίας (κατέθεσαν οι δύο αδελφές Καραγκούνη που είναι ιδιοκτήτριες της "Ευρωπαϊκής Πορείας"). Μια ακόμη φορά η συνεδρίαση αναβλήθηκε λόγω ασθένειας ενός δικαστή από την Έδρα.

Στις 9.00 π.μ. την Παρασκευή 15/5 όποιος συνάδελφος μπορεί, ας είναι στο Εφετείο (Λεωφόρος Αλεξάνδρας και Λουκάρεως) για να συμπαρασταθούμε στο συνάδελφο.

ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

................................................................................................................
Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου Αττικής
Λόντου 6 Εξάρχεια, ΤΗΛΕΦ: 210 - 3820537

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Στους μεταγενέστερους - Μπ. ΜΠΡΕΧΤ