18/7/13

Καταγγελία για απειλές της χρυσης αυγής σχετικά με την Αντιφασιστική διαδήλωση στην Καλαμάτα

Το Σάββατο 20 Ιουλίου οργανώνεται  στην Καλαμάτα διαδήλωση από την τοπική αντιφασιστική πρωτοβουλία και μαζικούς φορείς της Καλαμάτας, για  να μην επιτραπεί στη Χρυσή Αυγή να πραγματοποιήσει το πανελλαδικό φεστιβάλ στις 3-4 Αυγούστου (!)  με συμμετοχή μάλιστα και φασιστών από άλλες χώρες.

Στην διαδήλωση αυτή, για την οποία οργανώνεται και μαζική συμμετοχή από την Αθήνα, καλούν φορείς, πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις και συνελεύσεις και  η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Οι νεοναζί έχουν θορυβηθεί από το μέγεθος των αντιδράσεων, τόσο στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας, όσο και πανελλαδικά, για το φασιστοσύναξή τους. Για το λόγο αυτό, καταφεύγουν στις γνωστές μεθόδους των απειλών.

Το απόγευμα της Τετάρτης 17/7 και ώρα 20:15, μέλος της Συνέλευσης της Αθήνας για την Αντιφασιστική διαδήλωση στην Καλαμάτα, που είναι υπεύθυνο για τις συμμετοχές στα πούλμαν, δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από κάποιον που συστήθηκε ως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτσης. Ο Δ. Κουκούτσης τηλεφωνούσε μέσα από τη Βουλή την ίδια ώρα που απ’ έξω βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου των απολύσεων, από το τηλέφωνο με νούμερο: 210 3707965.

Ο Κουκούτσης έβριζε και απειλούσε πως αν κατέβουμε το Σάββατο στη Καλαμάτα θα μας λιώσουν!

Πρόκειται για τον ίδιο βουλευτή, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» 10/6/13, δήλωσε σε εκδήλωση στην Πάτρα, ότι "Θα το κάνω 3 και 4 Αυγούστου και θα σας κάψουμε όλους. Και ας τολμήσει κάποιος να βρεθεί απέναντι μας", καθώς επίσης ότι “Θα έρθει το ΚΚΕ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιποί φλώροι να μας πουν ότι δεν θα γίνει το φεστιβάλ!

Οι απειλές και οι κραυγές αποδεικνύουν ότι μας φοβούνται!

Τους προειδοποιούμε: φασιστικό φεστιβάλ δε θα γίνει! με τις απειλές τους το μόνο που καταφέρνουν είναι να ενισχύουν την αποφασιστικότητα μας στον αντιφασιστικό αγώνα.

Όλοι και όλες το Σάββατο 20/7 στη πανελλαδική αντιφασιστική διαδήλωση στη Καλαμάτα.


Αναχώρηση πούλμαν Σάββατο 12:00 από το Μουσείο.

Ούτε στη Καλαμάτα, ούτε πουθενά!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Στους μεταγενέστερους - Μπ. ΜΠΡΕΧΤ