14/5/09

ΟΡΓΙΟ ΝΩΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Μέχρι και οι πέτρες ψηφίσανε στα ΤΕΙ Θεσ/νικης! Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με τον πλέον προκλητικό τρόπο ένταξε στις εκλογικές λίστες των σπουδαστών ακόμη και φοιτητές από το εξωτερικό που σπουδάζουν στην Ελλάδα με το πρόγραμμα erasmus! Χαρακτηριστικό του μεγέθους της νοθείας, είναι ότι στη ΣΔΟ το σύνολο των ατόμων που ψήφισαν, ήταν πάνω από 300 άτομα περισσότερα από πέρσι(υπερβολική άνοδος για τα δεδομένα της σχολής!). Καμία παράταξη στο ΤΕΙ πλην της ΔΑΠ δεν αναγνώρισε τα αποτελέσματα των εκλογών!
Το όλο σκηνικό της σαπίλας που μόνο με εκλογές σε περίοδο χούντας μπορεί να συγκριθεί, έρχεται να συμπληρώσει ένα σύνολο από αντιδημοκρατικές παρατυπίες, όπως το γεγονός ότι στις εφορευτικές επιτροπές τα μέλη της ΔΑΠ είχαν πλειοψηφία, αντί να υπάρχει ισότιμη εκπροσώπηση όλων των δυνάμεων. Προφανώς και δε χρειάζεται να μιλήσουμε για το πόσα άκυρα ψηφοδέλτια καταγράφηκαν ως έγκυρα!
Το φοιτητικό κίνημα πρέπει να δώσει άμεση δυναμική απάντηση απέναντι στη χούντα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και να σπάσει το τείχος της σιωπής που έχει επιβάλλει το σάπιο καθεστώς στο ΤΕΙ! Να μιλήσουν οι ίδιοι οι σπουδαστές για τις πραγματικές τους ανάγκες, χωρίς εκπροσώπους και επαγγελματίες συνδικαλιστές! Να πάρουν οι ίδιοι τις ζωές τους στα χέρια τους!

ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Στους μεταγενέστερους - Μπ. ΜΠΡΕΧΤ