23/3/08

Ελλάδα και ΕΕ φακελώνουν τα παιδιά από …έξι ετών!


Οι χειρότεροι εφιάλτες της επιστημονικής φαντασίας για ολοκληρωτικές κοινωνίες γίνονται πραγματικότητα – και μάλιστα από την Κομισιόν, το γνήσιο εκφραστή του αληθινού «ευρωπαϊκού πολιτικού πολιτισμού»: Οι αντιπρόσωποι των χωρών – μελών της ΕΕ στην αρμόδια μικτή επιτροπή της (SCIFA) αποδέχτηκαν πρόταση της Κομισιόν και συμφώνησαν να παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα υποχρεωτικά από τα …παιδιά ηλικίας έξι(!!!) ετών και πάνω. Από έξι ετών! Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι πρότινος η Ελλάδα ήταν η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που στις αστυνομικές ταυτότητες είχε και το δακτυλικό αποτύπωμα και αυτό αποτελούσε σημείο ντροπής και καταισχύνης, καθώς ήταν αποτέλεσμα του εμφυλίου πολέμου και του ολοκληρωτικού ανώμαλου καθεστώτος ανελευθερίας που επακολούθησε.

Το ποταπό καθεστώς της εποχής Πιουριφόι στην Ελλάδα της αμερικανοκρατίας του 1950 αποτελεί πλέον… «νέο Παρθενώνα ελευθερίας» σε σχέση με τον ολοκληρωτισμό της ΕΕ! Είναι αποκαλυπτικό ότι η πιο… «προοδευτική» διαφωνία που εκφράστηκε προήλθε από δύο χώρες, τη Γερμανία και την Αυστρία, οι οποίες ζήτησαν το ευρωφακέλωμα να αρχίζει από τα… 12 χρόνια και όχι από τα 6! Ακόμη και αυτή η διαφωνία όμως υπερκαλύφθηκε από τρεις άλλες χώρες, τις Γαλλία, Πορτογαλία και Τσεχία, οι οποίες ζήτησαν να παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα και από… μωρά κάτω των έξι ετών!

Δεν τους αρκεί μάλιστα να βάζουν τα δακτυλικά αποτυπώματα των παιδιών στα ηλεκτρονικά τσιπ των διαβατηρίων. Θα τα αποθηκεύουν, αποφάσισαν, και σε πανευρωπαϊκές βάσεις δεδομένων έτσι ώστε όλοι οι Ευρωπαίοι να… ευρωφακελώνονται από τα γεννοφάσκια τους!

Μέσα στο κόλπο, φυσικά και η κυβέρνηση της ΝΔ. «Σεμνά και ταπεινά» ο έρωτας της Δεξιάς για τους φακέλους δεν πεθαίνει ποτέ. Χώρια που έτσι ικανοποιούνται, φανταζόμαστε, και αυτά τα «βλήματα» που διαρκώς διαμαρτύρονται ότι «δεν υπάρχει κράτος» στην Ελλάδα! Ορίστε, το ευρω-κράτος της Γκεστάπο είναι εδώ. Εξευρωπαϊζομαστε, επιτέλους….

ΠΡΙΝ 23/03/2008

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Στους μεταγενέστερους - Μπ. ΜΠΡΕΧΤ